Navigacija

Sunny Tripower X

Sunny Tripower X

 

 

 

Sunny Tripower X

 

Novi Sunny Tripower X je inovativno sistemsko rešenje za komercijalne i velike kućne PV sisteme. Integrisana funkcija Sistem Manager sa direktnim pristupom Sunny Portalu koji pokreće ennekOS prati do pet SMA invertera i jedan merač energije. Ovo omogućava dinamičku zatvorenu kontrolu aktivne i reaktivne snage preko SMA Dynamic Power Control. Zahvaljujući širokom opsegu ulaznog napona i mogućnosti velike ulazne struje, kompatibilan je sa najnovijom generacijom fotonaponskih modula visokih performansi. Inovativni dizajn kućišta obezbeđuje efikasno hlađenje elektronskih komponenti i na taj način garantuje maksimalan vek trajanja Sunny Tripower X.

Puštanje u rad se može izvršiti brzo i jednostavno, kao i centralno za sve uređaje u sistemu. Tokom rada, korisnici imaju koristi od integrisanih softverskih rešenja: SMA ShadeFik povećava PV prinose čak i u slučaju delimičnog senčenja, dok SMA ArcFik efikasno detektuje električne lukove i može pouzdano da smanji rizik od požara.

 

 

Slični proizvodi:

Sunny Tripower Smart Energy Hibridni inverter je sistem dva u jednom za napajanje solarne energije kod kuće
Sunny Tripower CORE1 je prvi svetski samostojeći inverter sa strunama za decentralizovane krovne i zemaljske PV sisteme
The Sunny Tripower 8.0–10.0 čini PV sisteme u privatnim domaćinstvima i malim komercijalnim aplikacijama posebno moćnim.