Navigacija

Izdvajamo

Izdvajamo za vas

Viessmann nudi vrhunska rešenja za nadstrešnice kada se uzme u obzir i estetika, jer smo dizajnirali i konstruisali naše nadstrešnice da budu lepe i optimizovane za sve vremenske uslove
Zainteresovani građani ceo posao mogu da završe relativno jednostavno, nisu potrebni lokacijski uslovi, rešenje o građevinskoj dozvoli, odobrenje o instalaciji i probni rad, što je dosad bio slučaj.
Firme iz Srbije koji žele da instaliraju solarne panele i proizvode električnu energiju za sopstvenu potrošnju, od sada će to moći da urade na prilično jednostavan način.
Svetska potrošnja energije se udvostručila od 1970 i utrostručit će se do 2030. godine. Posledice: zalihe foslinih goriva, ulje i gas se smanjuju i cene energenata će rasti.
Termički solarni kolektori su idealna dopuna svakom sistemu grejanja i doprinose očuvanju zaliha goriva. Viessmann veoma efikasni solarni paneli mogu da pokriju do 35 % ukupne godišnje potrebe za energijom.
Toplotne pumpe su uređaji koji rade na termodinamičkom principu podizanja toplote, to jest dovode energiju s niže temperature na višu uz dodatnu energiju (rad) i pomoću kružnog procesa prikladnog medija.