Navigacija

Viessmann

Viessmann

viessmann

Viessmann je jedan od najznačajnijih evropskih proizvođača kotlova i drugih elemenata tehnike grejanja. Uz svu raznolikost, svi Viessmann proizvodi imaju zajedničku karakteristiku: visok kvalitet koji se odražava u pogonskoj sigurnosti, uštedi energije, zaštiti okoline, jednostavnosti rukovanja i dugotrajnosti.

Viessmann kompletni program nudi dugovečne grejne sisteme na lož ulje, gas, solarnu energiju, drvo i prirodnu toplotu.

Viessmann Vam nudi najbolje rešenje kako da uštedite energiju i donesete dugoročno sigurnu odluku.

Za razliku od mnogih specijalizovanih ponuđača, stručnjaci u Viessmann predstavništvu mogu da Vas nezavisno od vrste goriva posavetuju o svim vrstama proizvodnje toplote i da Vam daju jasnu preporuku.

Naš kompletni program postavlja standarde.

Viessmann kompletni program obuhvata grejne sisteme za sve vrste goriva i sve kapacitete od 1,5 do 20 000 kW. Na raspolaganju Vam je za sve Vaše potrebe odgovarajuće pregledno rešenje koje je po tehničkim karakteristikama i cenama podeljeno po programskim kategorijama 100, 200 i 300, sa perfektno podešenim sistemskim komponentama.

Toplotne pumpe su prvi izbor kada se radi o objedinjavanju uštede troškova za grejanje i ekološkoj proizvodnji toplote, jer se energija koju koristi toplotna pumpa neograničeno i besplatno nalazi u okolini.
Viessmann solarni kolektori odgovaraju svim zahtevima vezanim za efikasnu i štedljivu podršku grejanju i pripremu tople vode. Širokim spektrom ponude panelnih i vakuumskih cevnih kolektora Viessmann pruža fleksibilna i individualna rešenja za svaki moderni način grejanja.
Struja od sunca - instalacijom Viessmann fotonaponskog sistema svako može da proizvodi struju za sebe
Viessmann kotlovi na gas ispunjavaju sve zahteve vezane za efikasno i štedljivo grejanje.
Komfor tople vode za sve potrebe
Klima uređaji visoke učinkovitosti s ugrađenom inverteskom tehnologijom za optimalno prilagođavanje trenutnim zahtjevima za grijanje i hlađenjem.
Inteligentne stanice za tretman vode za jednoporodične kuće
Kvalitet vazduha ima direktan uticaj na naše zdravlje i blagostanje. Nažalost, kvalitet vazduha koji udišemo postaje sve lošiji.