Navigacija

Loren Line - o Kompaniji

Loren Line - više od 22 godine sa Vama

loren line

Firma Loren line doo se bavi zastupništvom i distribucijom, projektovanjem i montažom opreme za grejanje za stambene i poslovne objekte. Firma je osnovana 2001. godine. Od samog početka specijalizovani smo za vrhunske proizvode nemačke firme Viessmann, čiji smo partner broj 1 za teritoriju Srbije.

Za svaku potrebu imamo odgovarajući sistem grejanja, zidni i stabilni, koji se može individualno kombinovati, pouzdan i isplativ, svejedno da li su u pitanju porodične kuće, velike stambene zgrade, poslovni objekti ili industrija, modernizacija postrojenja ili novogradnja.

U novije vreme primat i prednost dajemo obnovljivim izvorima energije, koji su savremena i štedljiva alternativa fosilnom gorivu, jer se dobija veoma jeftino zahvaljujući toploti iz okoline – u vazduhu, zemlji i podzemnim vodama.

Naš raznovrsni program nudi Vam adekvatne toplotne pumpe za svaku vrstu potrebe, prema Vašoj zamisli, potrebi za toplotom i Vašim građevinskim i geološkim mogućnostima. I to ne samo u novogradnji – toplotnu pumpu možete postaviti i prilikom modernizacije i po želji da je koristite zajedno sa grejanjem na lož ulje ili gas.

loren line

Inače politika firme je zasnovana na kvalitetu kako proizvoda tako i ljudskih resursa. Visok stepen motivacije zaposlenih im omogućava da rade punom snagom, uz to poseduju široko znanje iz oblasti grejne tehnike i pri tom se vrlo dobro snalaze u zavisnosti od situacije koja im je postavljena.

Za topao i prijatan život u vašem domu, nudimo vam širok spektar sistema grejanja…

Naći ćemo najbolje rešenje za Vaše potrebe, da biste uštedeli energiju i doneli sigurnu odluku za budućnost.