Navigacija

Rehau - regulacija

Rehau - regulacija

 

Regulacija

 

Regulator temperature u prostoriji: štedi energiju, komforan, ekološki prihvatljiv


Pametne funkcije sistema NEA SMART 2.0 će Vašim kupcima pružiti maksimalnu udobnost.

Uvek prijatna temperatura

NEA SMART 2.0 uči iz grejnog i korisničkog ponašanja grejanja Vaših kupaca i automatski se prilagođava. A ako je potrebno promeniti temperaturu, onda se ista može udobno podesiti pomoću funkcije upravljanja govorom Alexa.

Ušteda troškova do 20%

Pametnim funkcijama kao što su Geofencing (zamišljeni ograničeni prostor), sistem za prepoznavanje otvorenih prozora ili automatski način za uštedu energije moguće su uštede energije i do 20%. Grejanje se komforno može smanjiti čak i kada ste u pokretu. 

 

 

Elegantan, vanvremenski dizajn

Sobni regulatori postoje u dve boje – jednostavan i neupadljiv dizajn u beloj boji ili markantna crna varijanta kojoj nijedan posmatrač neće odoleti. Opciono sa svetlećim ramom za indirektno osvetljenje. Displej je standardno opremljen modernom LED matricom.

Kompletan REHAU sistem

Ponudite Vašim kupcima savršeno međusobno usklađeni kompletni sistem. Sve komponente iz jedne ruke za optimalnu usklađenost montažnog sistema, razdelne tehnike i regulacije. Fleksibilna ugradnja u pod, zid i plafon za primenu kod grejanja i hlađenja.

 

 

 

Regulacija pojedinačne prostorije Nea: Savršen dizajn i rukovanje

Regulator temperature u prostoriji Nea omogućava komfornu i pouzdanu regulaciju prijatne temperature. Opremljen mnogim praktičnim funkcijama, tako da precizno podešavanje i izbor raznih vremenskih programa predstavlja dečiju igru. Kao kompletno rešenje s regulacionim razdelnikom, tajmerom, daljinskim senzorima i servo pogonima.

Vaše prednosti:

  • Jednostavna montaža u uzidnoj kutiji ili direktno na zid
  • Jednostavno rukovanje putem tri tastera
  • Precizno podešavanje temperature u prostoriji
  • Bešumno prebacivanje