Navigacija

Sunny Tripower CORE1

 

Sunny Tripower CORE1 - Do 60% brža instalacija komercijalnih fotonaponskih sistema

 

Sunny Tripower CORE1 je prvi svetski samostojeći inverter sa strunama za decentralizovane krovne i zemaljske PV sisteme, kao i natkrivena parking mesta. Revolucionarni novi dizajn omogućava smanjenje vremena ugradnje do 60% i, istovremeno, smanjuje ukupne troškove vlasništva (OPEKS).

 

Vrhunske performanse i maksimalna efikasnost zahvaljujući inovativnom dizajnu

Njegov jedinstveni, samostojeći dizajn omogućava da se Sunny Tripower CORE1 instalira 60% brže u odnosu na druge pretvarače. Inovativni, potpuno integrisani dizajn CORE1 obezbeđuje niske BoS troškove, jednostavnije procese projekta i niže materijalne troškove. Postavlja nove standarde za decentralizovane krovne i zemaljske fotonaponske sisteme i auto nadstrešnice.

 

Dokazano u praksi

CORE1 je dokazao svoju vrednost. Zahvaljujući svojoj svestranosti, postao je prvi izbor za komercijalne PV projekte, uživa veliku popularnost i ima neograničen kapacitet isporuke.

 

Budućnost komercijalnih fotonaponskih sistema

Od isporuke i ugradnje do rada, Sunny Tripower CORE1 stvara široku uštedu u logistici, radu, materijalima i uslugama. Sa integrisanim Wi-Fi pristupom za brzo puštanje u rad, ažurnom plug-and-play komunikacijom i funkcijama podrške pametnoj mreži, fotonaponske instalacije su brže i lakše za rad nego ikada ranije.

 

 

 

 

 

Brza instalacija i integracija mreže

 

Vrhunska konfiguracija i komunikacija sa SMA onlajn asistentom i pristupom SMA web pretraživaču preko WLAN-a sa bilo kog mobilnog uređaja. Dva Ethernet porta sa ModBus® TCP (uključujući SunSpec) obezbeđuju nesmetanu komunikaciju čak i u velikim fotonaponskim postrojenjima

Slični proizvodi:

Novi Sunny Tripower X je inovativno sistemsko rešenje za komercijalne i velike kućne PV sisteme
Sunny Tripower Smart Energy Hibridni inverter je sistem dva u jednom za napajanje solarne energije kod kuće
The Sunny Tripower 8.0–10.0 čini PV sisteme u privatnim domaćinstvima i malim komercijalnim aplikacijama posebno moćnim.