Navigacija

Sunny Tripower

Veći prinosi za privatne kuće

 

Sunny Tripower 8.0–10.0 čini PV sisteme u privatnim domaćinstvima i malim komercijalnim aplikacijama posebno moćnim. Kombinuje vrhunske performanse invertera sa maksimalnom lakoćom i udobnošću za svoje korisnike. Sa integrisanim uslugama i rešenjima za senke, može da odgovori na bilo koji izazov na krovovima. Sunnz Tripower pouzdano obezbeđuje maksimalne solarne prinose i smanjuje troškove električne energije.

 

Brzo i lako se instalira

Sa smanjenom težinom, ovaj trofazni Sunny Tripower se može brzo instalirati dok zauzima minimalan prostor. Sunny Tripower se može brzo pustiti u rad preko pametnog telefona ili tableta zahvaljujući integrisanom web interfejsu.

Montaža za jednu osobu zbog male težine od 20,5 kg

Kompaktan dizajn znači minimalne potrebe za prostorom

Intuitivno puštanje u rad i lokalni nadzor preko pametnog telefona ili tableta

 

Inteligentna optimizacija prinosa energije

Ustanovljene karakteristike proizvoda i integrisana softverska rešenja će obezbediti optimizaciju prinosa tokom celog radnog veka sistema. Čak i u senčenju. SMA ShadeFik je vlasnički softver za pretvarač koji optimizuje prinos energije u skoro svakoj situaciji. SMA Smart Connected nadzor pretvarača nudi poboljšanu sigurnost otkrivanjem grešaka u ranoj fazi i automatskim prijavljivanjem instalatera

 

Fleksibilno proširivo u bilo koje vreme

Sa Sunny Tripower, operateri PV sistema i instalateri su uvek u toku. Ako se solarna energija više koristi u vašem domu, inteligentno upravljanje energijom i SMA rešenja za skladištenje mogu se u bilo kom trenutku dodati sistemima sa Sunny Tripower-om.

 

 

Sigurnost ulaganja uključena

 

Uz SMA Smart Connected, SMA nudi besplatan i automatski nadzor pretvarača koji pomaže instalaterima da korisnicima pruže brzu, ciljanu uslugu. Ako se pretvarač pokvari, SMA proaktivno obaveštava vlasnika fotonaponskog sistema i instalatera. Na ovaj način, vlasnici fotonaponskih sistema i instalateri imaju koristi od umanjene dijagnoze i zastoja. Ukoliko je potrebna zamena pretvarača, SMA šalje zamenski uređaj brzo i besplatno.

Slični proizvodi:

Novi Sunny Tripower X je inovativno sistemsko rešenje za komercijalne i velike kućne PV sisteme
Sunny Tripower Smart Energy Hibridni inverter je sistem dva u jednom za napajanje solarne energije kod kuće
Sunny Tripower CORE1 je prvi svetski samostojeći inverter sa strunama za decentralizovane krovne i zemaljske PV sisteme