Navigacija

VITODENS 111-W

 

VITODENS 111-W

 

 

Iskoristite sledeće prednosti:
 

 • Visok komfor potrošne tople vode preko sistema za direktno punjenje i integrisanog akumulacionog bojlera (46 litara)
 • Kapacitet tople vode od >18 l/min
 • Opseg modulacije do 1:6
 • Pogodna za korišćenje regulacija sa osvetljenim LCD ekranom osetljivim na dodir
 • Integrisana slavina za dopunjavanje
 • Poboljšano čvrsto kućište
 • Svi delovi dostupni sa prednje strane za jednostavno servisiranje
 • Vršni kapacitet do 200 l/10minutu pri temperaturskoj razlici od 35 stepeni C
 • Klasa energetske efikasnosti: A
 • 5-godišnja kompletna garancija kao standard
 • Od 1. aprila 2016. Viessmann ovlašćene partner firme mogu ponuditi korisnicima produženje garancije do 10 godina
   

 

Unapređena modulacija

Opseg modulacije cele game je do 1:6. Ovaj veliki opseg omogućuje da kotlovi budu pogodni kako za manje stanove tako i za veće dobro izolovane objekte. Korisnik profitira zbog manjeg broja startova i time manje potrošnje goriva i tišeg rada. Obzirom da kotlovi trpe manji nivo opterećenja, servisni život komponenti je adekvatno produžen.

 

Regulacija sa osvetljenim LCD ekranom osetljivim na dodir

Vitodens 111-W zidni kondenzacioni kotlovi na gas se regulišu preko nove regulacije sa osvetljenim LCD ekranom u boji, koja omogućuje jednostavno korišćenje čak i u tamnijem okruženju.

 

Zidni kondenzacioni kotao na gas sa integrisanim bojlerom za najviši komfor pripreme tople potrošne vode

Zidni kondenzacioni kotao na gas Vitodens 111-W je idealan za stanove ili manje porodične kuće, kao i za veće objekte sa višim zahtevima po pitanju komfora tople sanitarne vode. Jednostavno se može montirati u kupatilu ili u kuhinji ili nekoj drugoj prostoriji.

Vitodens 111-W zidni kondenzacioni kotao sa bojlerom nudi najveći kapacitet potrošnje tople sanitarne vode u klasi, i konstantnu temperaturu vode na točećem mestu. Za ovu namenu ugrađeni su akumulacioni bojler od nerđajućeg čelika zapremine 46 litara i elektronski kontroler temperature na ozlazu.

Sistem za punjenje bojlera omogućuje kontinualno snabdevanje toplom sanitarnom vodom pri zahtevu. Standardna kada (140 litara), na primer, puni se za oko 8 minuta, sa brzim toplotnim oporavkom manjim od 5 minuta. Tuš, sudopera ili mašina za pranje sudova se na primer mogu snabdevati jednovremeno sa vodom željene temperature (vezano za pritisak hladne vode u instalaciji i podešena ograničenja protoka na slavini).

Kontroler sa ugrađenim senzorom sobne temperature može se povezati sa spoljim senzorom temperature za rad prema vremenskim uslovima, a tasteri pogodni za korišćenje omogućavaju brzo podešavanje temperatura grejanja i tople sanitarne vode, sa digitalnim prikazom radnog režima i temperatura. Senzori automatski regulišu cilindrični gorionik kako bi se obezbedila potrebna temperatura, i kada se koriste kada ili tuš.

Performanse po pitanju tople sanitarne vode su identične kao u slučaju odvojenog akumulacionog bojlera od 150 litara. Vitodens 111-W isporučuje velike količine tople sanitarne vode u svakom trenutku.

 

Slični proizvodi:

Tip CM2B, kondenzacioni kotao na gas, nominalni toplotni kapacitet: 87 do 311 kW, višeporodične kuće, veliki stambeni i poslovni objekti, privreda, daljinsko grejanje, novogradnja i modernizacija
Zidni kondenzacioni uređaj na gas sa Inox-Radial izmenjivačem toplote od plemenitog čelika, kompaktnih dimenzija, širine 400 mm i visine samo 707 mm
Zidni kondenzacioni uređaj na gas, uređaj za grejanje: 3,2 do 150 kW, u kaskadi do 600 kW, kombinovani uređaj: 5,2 do 35 kW, jednoporodična/dvoporodična/višeporodična kuća, etažni stan u višeporodičnoj kući, novogradnja i modernizacija
Kompaktni kondenzacioni uređaj na gas za solarno zagrevanje potrošne vode i podršku grejanju, 1,9 do 35 kW, kombinovani bojler od 750 litara, jednoporodična kuća, novogradnja i modernizacija