Navigacija

Solarni paket za zagrevanje potrošne vode

Vitosol 200-F SVK/SVKA - jednostavna priprema tople vode

 

Vitosol 200-F SVK/SVKA

 

Pregled prednosti

  • Dva solarna kolektora i jedan bojler u paketu
  • Zagrevanje potrošne vode besplatnom sunčevom energijom
  • Visoki kapacitet po povoljnoj ceni
  • Optimalno međusobno usklađene komponente
  • Mala upotreba struje zahvaljujući veoma efikasnoj pumpi

 

Godišnja ušteda do 60 procenata troškova za energiju

Viessmann kompletnim solarnim paketom može se efikasno iskoristiti besplatna solarna energija: paket se sastoji od dva panelna kolektora Vitosol 200-F, jednog bojlera PTV-a od 250 litara i svih sistemskih komponenti.

Solarni paket je ekološko i ekonomično rešenje za zagrevanje potrošne vode. Može da se uštedi do 60 procenata energije.

 

Idealan za modernizaciju i novogradnju

Solarni paket za zagrevanje potrošne vode je po veličini, kapacitetu i ceni napravljen za jednoporodičnu kuću. Posebno je pogodan za efikasnu pripremu tople vode kod modernizacije i kod novogradnje. On je idealna dopuna kod zamene kotla ili u novogradnji, gde upotreba besplatne solarne energije spada u standard.

Sve komponente su fabrički međusobno usklađene. Veoma jednostavna instalacija zahvaljujući predmontiranom hidrauličkom utičnom sistemu smanjuje vreme montaže i troškove.

Slični proizvodi:

Panelni kolektor za uspravnu (tip SV1F) ili vodoravnu (tip SH1F) montažu, za montažu na ravne ili kose krovove
Panelni kolektor za uspravnu (tip SV2F) ili vodoravnu (tip SH2F) montažu, za montažu na ravne ili kose krovove, tip SV2G (uspravno) i tip SH2G (vodoravno) za integraciju u krov
Tip SV3C i SH3C, panelni kolektor za ravnu i kosu montažu na krov, kao i ugradnja u krov i samostalna montaža. Tip SH3C može da se montira i na fasadu.
Tip SV2C/D i SH2C, panelni kolektor za vertikalnu ili horizontalnu montažu, za ravnu ili kosu montažu na krov, kao i ugradnja u krov, tip SH2C se može montirati i na fasadu.