Navigacija

Solarni paket za zagrevanje potrošne vode

Vitosol 200-F SVK/SVKA - jednostavna priprema tople vode

 

Vitosol 200-F SVK/SVKA

 

Pregled prednosti

  • Dva solarna kolektora i jedan bojler u paketu
  • Zagrevanje potrošne vode besplatnom sunčevom energijom
  • Visoki kapacitet po povoljnoj ceni
  • Optimalno međusobno usklađene komponente
  • Mala upotreba struje zahvaljujući veoma efikasnoj pumpi

 

Godišnja ušteda do 60 procenata troškova za energiju

Viessmann kompletnim solarnim paketom može se efikasno iskoristiti besplatna solarna energija: paket se sastoji od dva panelna kolektora Vitosol 200-F, jednog bojlera PTV-a od 250 litara i svih sistemskih komponenti.

Solarni paket je ekološko i ekonomično rešenje za zagrevanje potrošne vode. Može da se uštedi do 60 procenata energije.

 

Idealan za modernizaciju i novogradnju

Solarni paket za zagrevanje potrošne vode je po veličini, kapacitetu i ceni napravljen za jednoporodičnu kuću. Posebno je pogodan za efikasnu pripremu tople vode kod modernizacije i kod novogradnje. On je idealna dopuna kod zamene kotla ili u novogradnji, gde upotreba besplatne solarne energije spada u standard.

Sve komponente su fabrički međusobno usklađene. Veoma jednostavna instalacija zahvaljujući predmontiranom hidrauličkom utičnom sistemu smanjuje vreme montaže i troškove.

Slični proizvodi:

Tip SV3C i SH3C, panelni kolektor za ravnu i kosu montažu na krov, kao i ugradnja u krov i samostalna montaža. Tip SH3C može da se montira i na fasadu.
Panelni kolektor za uspravnu (tip SV2F) ili vodoravnu (tip SH2F) montažu, za montažu na ravne ili kose krovove, tip SV2G (uspravno) i tip SH2G (vodoravno) za integraciju u krov
Panelni kolektor za uspravnu (tip SV1F) ili vodoravnu (tip SH1F) montažu, za montažu na ravne ili kose krovove
Tip SV2C/D i SH2C, panelni kolektor za vertikalnu ili horizontalnu montažu, za ravnu ili kosu montažu na krov, kao i ugradnja u krov, tip SH2C se može montirati i na fasadu.